Hvad Er Rømø Lakolk?

Hvad Er Rømø Lakolk?

13/11/2020   

billede fra: Pixabay

Lakolk er en af de største turistbyer på øen Rømø, der ligger lidt ud for den danske vestkyst. Det er her, at du finder en af Danmarks absolut bedste badestrande.

Rømø - og stranden på Lakolk, trækker årligt op mod næsten to millioner turister til den lille ferieø. De mange turister er hovedsageligt tyske og danske turister, der bor i sommerhus på øen eller tager dertil andre steder fra.

Er Lakolk et besøg værd?

Ja, det er bestemt et besøg værd at tage til Rømø og Lakolk. Stedet er en af de største turistattraktioner i Danmark på grund af den store og brede sandstrand. Vil du bade og nyde strandlivet, så er Lakolk blandt de absolut bedste i Danmark. Glem her alt om Nordsjælland og lignende. Det kan ikke hamle op med stranden på Lakolk.

I Lakolk finder du også et butikscenter, hvor du finder både iskiosker, tøjbutikker, butikker og spisesteder. Du kan dermed nemt få en dag til at gå i Lakolk, når det gælder ferien.

Er vejret med jer, så er Lakolk bestemt en perle. Det er ikke for sjov, at stedet årligt trækker næsten to millioner turister til fra ind- og udland.

Navnet Lakolk er sammensat af to ord. Ordet la, der betyder rende i strandsand på gammeldansk, og kolk, der er vestjysk for vandsamling.