Er Det Billigt At Bo I Tønder?

Er Det Billigt At Bo I Tønder?

03/12/2020   

billede fra: Pixabay

Hvis du ser udenfor storbyerne, så kan du finde mange billige boliger. Er det billigt at bo i Tønder? Ja, det er det. Meget endda. Du kan nemlig få mange huse og boliger i Tønder til en pris på 1.000.000 - 1.400.000 kr

Priserne er endda markant lavere, når du bevæger dig udenfor Tønder centrum og vælger en af de mindre byer i Tønder Kommune. Her kan du tit få boliger til under 1.000.000 kr.

Så billigt er det at bo i Tønder

Hvor billigt er det at bo i Tønder kontra resten af landet? Herunder kan du se kvadratmeterprisen i Tønder Kommune sammenlignet med nogle af de øvrige kommuner, der ligger op til Tønder Kommune, samt se landsgennemsnittet.

  • Tønder Kommune: 4,231 kr.
  • Esbjerg Kommune: 12.234 kr.
  • Haderslev Kommune: 7.834 kr.
  • Aabenraa Kommune: 6.524 kr.
  • Landsgennemsnittet; 15.197 kr.

Mens huspriserne har været stigende i en lang række kommuner på det seneste, så er huspriserne faldet mest i Tønder, Ærø og Skive kommuner i 2020.

Sammenlignet med gennemsnits kvadratmeterprisen på landsplan, så er det faktisk 75% billigere i Tønder Kommune at købe en bolig.

Arbejder du i de kommuner, der støder op til Tønder Kommune, hvor din arbejdsplads er placeret tæt på kommunegrænsen, så kan der være mange penge at spare ved at købe et hus i Tønder Kommune kontra at gøre det i Esbjerg Kommune, Haderslev Kommune eller Aabenraa Kommune. 

Faktisk er Esbjerg Kommune tre gange så dyr som Tønder KOmmune.

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hvor du finder et stort sortiment med billig bluetooth højtaler. Uden støtten fra avXperten kunne denne artikel ikke lade sig gøre.