Kan Man Overnatte På Rømø? Se Mulighederne Her

Kan Man Overnatte På Rømø? Se Mulighederne Her

14/12/2020   

billede fra: Pixabay

Kan man overnatte på Rømø? Ja, det kan man - rigtig mange steder endda. Rømø er blandt de mest populære feriedestinationer i Danmark. Årligt trækker især strandene på Rømø millioner af turister til.

Du har derfor mange forskellige muligheder for at overnatte på Rømø. Læs mere om de forskellige overnatningsmetoder på Rømø og se, hvilken der passer dig bedst.

Her kan du overnatte på Rømø

Rømø er udover sin strande kendt for at være et populært sted for feriegæster, der især overnatter i et af de mange sommerhuse, der er at finde på øen. 

Især omkring Lakolk finder du mange sommerhuse på Rømø, men der er også andre muligheder. Sommerhusene kan både lejes via udlejningsbureauer som for eksempel Novasol og DanCenter.

Vælger du et sommerhus i den yderste klitrække på Lakolk, så har du faktisk gåafstand ned til stranden. Ved gåafstand tales der om 2-3 km.

Er du mere til en ferielejlighed end et sommerhus, så kan du overnatte i Rim Feriecenter, der ligger i Havneby. Her er der både legeplads, golfbane og wellnessmuluigheder lige ved døren, samt der ikke er langt til stranden.

Der er også andre muligheder som Hotel Kommandørgården, hvor der er mulighed for både hotel, hytter og camping.

Camping er der selvfølgelig også på Rømø. Der er flere campingpladser på Rømø. Blandt disse finder du First Camp Lakolk Strand, hvor du ligger tæt på både stranden og butiksgaden på Lakolk.

Denne tekst er udgivet i samarbejde med avXperten. Hos avXperten bestiller man specielt gerne mini køleskab. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.