Hvad Er Dragefestival Rømø?

Hvad Er Dragefestival Rømø?

19/11/2020   

billede fra:

Dragefestival på Rømø

Har lyst til at prøve noget nyt og spændende, hvor det hverken gælder om at løbe hurtigst eller at score flest mål af nogen art? Så kan jeg varmt anbefale en dejlig weekend på Lakolk strand på Rømø med en ordentlig omgang drager af alle afskygninger.

Det er bare med at nyde den kæmpestore strand, som måler 600 meter på det smalleste sted og ikke mindre end 3 kilometer på det bredeste. Der er virkelig mange kvadratmeter, hvor man kan flyve med sine yndlings drager.

Dragefestivallen tiltrækker rigtig mange mennesker, specielt ser vi mange tyskere. Nogle af dem kommer kørende i deres campere, hvor de af og til også har måttet have en trailer på for at få plads til alle deres drager.

Hvilke drager kan man se?

Der er drager fra de helt små almindelige drager, som vi kender fra vores barndom. Til helt store kæmpe drager i alle mulige flotte designs som hunde, drager og firben, som bliver spændt fast i stranden med kæmpe pløkker. Der er også store runde møllehjul drager i utrolige farver som drejer rundt når vinden blæser. Nogle har ligefrem lavet en hel lille drageby rundt om deres biler med både dyr og drager.

Dragefestivallen på Lakolk strand på Rømø finder sted den første weekend i september. 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette blogindlæg. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: diamantring. Herfra siger vi tusind tak.